Azon töprengtem, hogy van-e joga Bokros Lajosnak mint az MDF miniszterelnök jelöltjének szólásszabadságában korlátozni a párt tagjait? Hol van ott demokrácia ha igen? Feltétetelezzük azt, hogy ez a puhapöcsüek pártja még ezt is benyeli, és az öregasszony kizárással, fenyegetéssel rendet vág a sorokba, a párt pedig megnyeri a választásokat.

Tudom, hogy nonszensz, de gondolkodjunk.

Akkor mi lenne Bokros Lajos első számú intézkedése? Na jó a 2., mert először a Gondolat Rendőrséget hozná létre. Igen, kihirdeti, hogy nem mondhatunk azt amit akarunk, letartóztatnak mindenkit akiről bebizonyosodik, hogy mást gondolt mint amit szabad! Tudom, hogy ez szürreális, de a Dávid Ibolya által teremtett helyzet is az. Mindenki takarodjon aki másképpen látja a dolgokat! Feloszlat, kizár, büntet. A vicces az, hogy ezt egy nő teszi "férfiakkal". Csakhogy ez a gondolkodás vezetett oda kedves Ibolya, hogy ma a legnagyobb ellenségükkel kötöttek szövetséget. Önök azzal etették a szavazóikat hogy, soha nem paktálnának le, hogy soha nem lennének koalíciós partnerei a szociknak. Az, hogy a szocialisták már nyílvánosan is beszivárogtak a pártba mint a felvállalt miniszterelnök jelölt, hát ez a vég. 4 éve a választásokkor a jobboldali emberek azt hitték, hogy az MDF 5% felletti voksa a demokráciát építi majd, Önök pedig elárulták a demokráciát. Átszavaztak, lepaktáltak ahol csak lehetett, részesei voltak ennek az egésznek ami a káoszhoz vezetetett. Nyugaton egy hótakakarítás miatt leköszönt a parlament elnöke, mert Hamburgban a saját utcáját tisztíttatta meg és mást nem. Mindemellett a pártja is felszólította, hogy húzzon el a francba! Hol van ez a vétek az Ön bűneihez képest? Magának már régen le kellett volna mondania, a pártjának pedig ha ez önként nem jutna az eszébe, el kellene magát kergetni a fenébe! Bokros Lajos a Soros által támogatott egyetemen tanít, ez azt jelenti, hogy a milliárdostól is kap az MDF pénzt? Némi pénzért az elvek sem számítanak csak benne maradjon a hatalomban? Közpénzen meresztik a seggüket, csak nem attól fél, hogy a való világban ennyi intrika után Ön már nem tudna megállni a saját lábán?

Címkék: mdf demokrácia dávid soros káosz szólásszabadság bokros büntet kolaíció kizár feloszlat

A bejegyzés trackback címe:

https://ombucmano.blog.hu/api/trackback/id/tr631779693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása