Márciusi levél Orbán Viktorhoz

 2010.03.12. 23:11

Tisztelt Elnök Úr! 

Tisztelet és gratuláció a 2millió feletti kopogtató céduláért! Akárhogy mocskolódnak az Ön országlopó ellenfelei, ne vegye fel a kesztyűt. Önnek nem kell olyanokkal vitázni akik minden tárgyból megbuktak. Kérem, továbbra se beszéljen úgy mintha már megnyert volna mindent a Fidesz. Fontos, hogy a bizonytalanok is meghallják az Ön hívó szavát. Úgy beszéljen mint legutóbb, csakis a következő kormány teendőit emlegesse! Ne vegye kedvünket de tájékoztasson arról, hogy mindannyiunknak össze kell fognunk azért, hogy jobb helyzetbe kerüljön Magyarország! Majd ha kormányt alapíthat, akkor van ideje az egyes szám első személynek a beszédében. Jó lenne ha ezt Semjén úrban is tudatosítaná valaki. Kérem, sőt könyörgök, ne adjon bizalmat bukott angyaloknak! Nem kell ide gyenge kamara elnök sem az agresszív, antipatikus gyógyszerész.

A Kövér úr pedig menjen el fodrászhoz. Egy ilyen lángelméhez, stratégához nem való az ősmagyarkodó juhász külső, amikor egész Európa előtt kell elfogadhatónak, megnyerőnek válnia egy olyan lehetséges új kormánynak amelyet az aktuális hatalombitorlók 8 évig pocskondiáztak. A Schmidt maradjon csak Brüsszelben, a honi sportéletből senkinek nem fog hiányozni az üres beszédeivel és súlytalan helyezkedésével. Nem kell, hogy regnáljon a magyar sportéletben tovább a vén szoknyapecér. Érdemei elismerése mellett menjen már nyugdíjba.

Bízom Önben, bízom a józanságában! Jól alakulhatnak a dolgok, ne rontsák el kapkodással! Szükség van a szólás szabadságra egy olyan cizellált nyelvben mint a magyar. A közelmúlt parlamenti döntésével súlyos korlátozást vezettek be. Felesleges indulat keltés, és a gyűlöletbeszédre való hivatkozás és annak büntethetősége újabb korlátot emel a felelősségre vonás elé. Nem lehet kivételezett egyetlen kisebbséghez tartozó sem, de Magyarországon a magyar se legyen a saját hazájában kirekesztett. Üdvözlettel: ombucmano

Címkék: kormány mikola semjén összefogás hatalom indulat kövér orban mob regnál

A bejegyzés trackback címe:

https://ombucmano.blog.hu/api/trackback/id/tr911835674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása