25 milliárd

 2010.02.27. 19:18

Tényleg röhejes, hogy az a szánalmas whiskys rabló annyi évet kapott, csak azért mert a rabláshoz rossz eszközt választott.

Ha nem fegyverrel vagy annak látszó tárggyal akar pénzhez jutni, akkor 25 milliárdnál többet kellett volna lopni, csalni, hogy átlépjen elbutított nemzetünk ingerköszöbén. A Magyar Állam által fizetett 25 milliárdból fizetik meg a MALÉV 19 milliárd Apeh tartozását. Ezután várjon el valaki a csóró magyar adózótól korrekt adózási morált, és önkéntességet. Kedves Elvtársak!

Hány %-ot gurítottak ezért ki pártkasszába vagy üvegzsebbe a tovarisok tinektek? 200 millióért adták el a Malévot pár éve, akkor elherdálták most meg mi a francnak jótevősködnek? Ez egy ékesszóló példája a hivatallal való visszaélésnek, hiszen a Magyar Állam számára mindkét esetben kárt okoztak, a döntést pedig hivatalnokok, közszolgák hozták a munkavégzésük során.

Kétszer mutyizni ugyanazon? Hogy lehet egy leköszönő kormánynak ilyen volumenű döntést hozni? Arról nem beszélve, hogy ez az agyonkozmetikázott költségvetési számokon is változtat. 25milliárd kiadás-19 milliárd bevétel, az 6 milliárd minusz amit velünk fognak benyeletni. Persze ez csak a papiron van így!

A valóság azt jelenti, hogy 19 mrd-ot nem kellett Szerjózsának megfizetni, tehát annyival beljebb van, és még kaszált tisztán 6 milliárdot! Erre a mutatványra pedig mindössze 200 millió Ft-ért váltott belépőt. Működése során kiárusította a Malév gépparkját, amit csak lehetett kivett belőle és a tevékenységét felügyelő bizottság jó pénzért asszisztált ehhez.

Ha meglátom ezt a kockafejű könyvelőt, az off shore specailstából lett minisztert már forog a gyomrom. Oszkókám oszoljatok! Ez minden határon túl megy! Hány milliárd tűnt el? BKV, MÁV, MÁV Start, MALÉV, 4METRO, VILLAMOS Tender, Hajdúbét, Wallis, Dataplex, HM, Emfesz ami csak hirtelen beugrott.

Minden magyar tartozik 2.5millió Ft-tal, nagyjából ennyi az állam adósság egy főre. Öregre, fiatalra, dolgozóra, feketézőre mindenkire. De ezekből a pénzekből csak egy néhány száz fős klikk vitt haza!

Egyedi ügyeknek tűntetik fel azt amit szervezetten, kollektíve, tudatosan követtek el az elmúlt 8 évben. Ha ezeket az ügyeket megszorozzuk csak 5mrd-dal, akkor 50mrd Ft+ a Malév 25 mrd-ja tehát 75milliárd Forint az ami biztosan eltűnt, de a valóság ettől vélhetően jóval több. Elvtársak itt az idő, hogy visszahozzátok amit elvittetek!

 

Címkék: csalás malév oroszok bajnai deloitte oszkó milliárdok

A bejegyzés trackback címe:

https://ombucmano.blog.hu/api/trackback/id/tr171795463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása