bebábozódás

 2009.05.14. 06:24

A korábbi, a szabadság hírét és reményét hírdető s az első szabad választás által elhozó, ma legfeljebb MADÖF-ként aposztrofálható. A MADÖF nem rövidítés, hiszen MADÖF-i le a többieket a sajátjait. Sőt már régóta teszi ezt, s holnap pedig az oktondi, elvtelen s önmagát meghazudtoló lépések során rombolja szét pártját. Bár eddig mindent átvészelt, Önnön átalakulását is.

Jogos a kérdés amit a Valahol Euróbában-ból lopok nyíltan át ide:"Mikor lesz már holnap?" Ami maradt belőle az legfeljebb a rovarok világában találna hasonlóra, azzal a különbséggel, hogy ott minden résztvevő tudja s teszi a dolgát, és létüket nem rombolja az irígy butaság. Leginkább a patkány képes arra, hogy saját farkát harapja le s válljon kanibállá ha a szükség úgy hozza. De hol itt a szükség? Ez a fórum korántsem ilyen céllal jött létre az egykori s talán ál-szabadgondolkodók által. Vagy mégis? Lehet alapja annak a mendemondának, hogy az öreg és bölcs kommunisták tudván-tudva bukásukat nevelték fel az ellenzék bőrébe bújtatott rendszerváltókat? Ha csak a hóbagoly múltján melankóliázom sem képzelhetem azt, hogy a rendszer változás előtt senki lehetett. Hiszen az akkori befolyása ma materiális javakba privatizáltan testesül meg. Ha a méhek családjára gondolnék, ott az anyakirálynő hatalmas, rajta s a termékenységén múlik a nemzetség sorsa. Mondom termékenységén, nem a meddő gondolatok és sunyi tettek által. Magától kellene lemondania, amit az elmúlt években tett azzal megszégyenítette mindazt amit az EP-ben elismert gondolkodó akart. S ha nem teszi ezt, ugyan miért nem falja fel a "családja"? Kit mivel tart sakkban? Ki jogosította fel cinkos asszisztenciára, a baloldal kiszolgálására s arra, hogy alku tárgyává tegye az alapító eszméjét amit még most is van pofája demokráciának nevezni? Az anyakirálynő csak akkor pusztít ha védenie kell, nem fordítva. Ő aki ebbe a szerepbe bújt mindenkit elpusztít aki ellenfele lehet, az eszközökben nem válogat. Lehallgat, közzétesz, fenyeget ha kell zsarol kimondatlanul, vagy a szabályzatot a saját hasznára értelmezi. Ugyan honnan lenne ehhez eszköze, ha nem kapna segítséget azoktól akik ebben oly nagy rutinra tettek szert azt átkosban? Honnan tud kifizetni egy szinte alig létező pártmaradvány 1O milliós bírósági kártárítést, s ha elítélik miért nem állítja helyre ami tudvalevően rossz? Nos a méhek családjánál maradva, az anyakirálynő termete óriási és nem szikkadt, kiszáradt s múmiára hajazó, aki már a puszta létezése által mérget köp a levegőbe, pusztítva a másként gondolkodókat. Dolgozóját nevezhetnénk szolgának, mert gondolkodás nélkül, agyatlanul végrehajt. Adódik a szójáték, hogy pillangónak hívjam a létezésének egy korábbi szakaszán. Ami torzuló arc maradékán kiül, az a szolgalelküség barázdája, hernyó vagy báb ki tudja? Ha bebábozódás következménye akkor reményteli az átalakulás, mert hamarosan kirágja magát a báb-burokból és átalakulva, ujjászületve pillangóvá válik és tovarepül a francba.

Címkék: mdf hazugság demokrácia dávid árulás önpusztítás bábok reménytelenség zsarol herényi szétesés cinkos elvtelen oktondi

A bejegyzés trackback címe:

https://ombucmano.blog.hu/api/trackback/id/tr91120618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása